Recipes

Ei

12 april 2017  Anja Westerhof Avatar
Ei

Ingrediënten

Eieren 3
Melk scheutje
Peterselie handjevol
Bieslook handjevol
Geitenkaas 100 gr
Zout/peper naar smaak

Voor de verandering eens een gezond en makkelijk te maken tussendoortje! Ik had zelf nog nooit geitenkaas gegeten, maar ben er nu achter dat ik het niet zo lekker vind, ik vond het een te sterke smaak. Ik zou er de volgende keer denk ik mozzarella in doen.

Bereidingswijze:

Doe de eieren in een middelgrote schaal en doe er een scheutje melk, klop dit vervolgens op tot het lekker luchtig is.  De groene kruiden moeten even fijn gehakt worden en kunnen dan in de schaal met het eiermengsel. Alleen nog een beetje zout en peper er door doen nu en dan kan het in de koekenpan.

Ik heb een drupje vloeibare boter in de pan gedaan en dan bak je de omelet, zachtjes laten garen. Wanneer de onderkant mooi bruin wordt kan je hem omdraaien of even op een bord doen en dan met de andere kant weer in de pan laten glijden. Laat deze kant ook even kort garen. Nu kan je hem weer op het bord leggen, de geitenkaas er over heen kruimelen en dan oprollen. Snijdt de omelet in kleine rolletjes en doe in elk rolletje een prikkertje.

Je kunt er voor kiezen om ze lauw, warm of koud te serveren!

Servings

2

Prep

5 min

Cook

10 min

Favorite

No Comments

Leave a Reply