Ei
Ingrediënten
Eieren | 3 | |
Melk | scheutje | |
Peterselie | handjevol | |
Bieslook | handjevol | |
Geitenkaas | 100 gr | |
Zout/peper | naar smaak |
Voor de verandering eens een gezond en makkelijk te maken tussendoortje! Ik had zelf nog nooit geitenkaas gegeten, maar ben er nu achter dat ik het niet zo lekker vind, ik vond het een te sterke smaak. Ik zou er de volgende keer denk ik mozzarella in doen.
Bereidingswijze:
Doe de eieren in een middelgrote schaal en doe er een scheutje melk, klop dit vervolgens op tot het lekker luchtig is. De groene kruiden moeten even fijn gehakt worden en kunnen dan in de schaal met het eiermengsel. Alleen nog een beetje zout en peper er door doen nu en dan kan het in de koekenpan.
Ik heb een drupje vloeibare boter in de pan gedaan en dan bak je de omelet, zachtjes laten garen. Wanneer de onderkant mooi bruin wordt kan je hem omdraaien of even op een bord doen en dan met de andere kant weer in de pan laten glijden. Laat deze kant ook even kort garen. Nu kan je hem weer op het bord leggen, de geitenkaas er over heen kruimelen en dan oprollen. Snijdt de omelet in kleine rolletjes en doe in elk rolletje een prikkertje.
Je kunt er voor kiezen om ze lauw, warm of koud te serveren!
No Comments