Recipes

Nacho’s met bonen en salsa

31 oktober 2016  Anja Westerhof Avatar
Nacho’s met bonen en salsa

Ingrediënten

nacho's 150 g
witte bonen in tomatensaus (blik) 400 g
milde tomatensaus met stukjes tomaat 30 g
pittige kaas, geraspt 80 g
rundergehakt 250 g
teentje knoflook 1
ui 1
zure room, voor erbij (wij vinden het persoonlijk geen toevoeging hebben) 250 ml

Dit gerecht is ideaal als je weinig zin hebt om te koken, snel en makkelijk wilt zijn maar wel wilt genieten!

Bereidingswijze

Je begint met het snijden van de ui, op welke manier (ringen/halve ringen/snipperen) je hem snijdt maakt voor het gerecht niks uit, ik heb gekozen voor halve ringen. Het teentje knoflook ook even fijn snijden en dan kan je beginnen met het kort bakken van het gehakt. Het moet gewoon net gaar zijn, want het gaat ook nog in de oven. Uitje en knoflook kunnen bij het gehakt gevoegd worden tijdens het bakken.

Ondertussen spreid je de nacho’s uit op een met bakpapier beklede bakplaat, wanneer het gehakt klaar is kan je dit verdelen over de nacho’s. Gehakt hoeft trouwens niet in dit gerecht, maar heb ik toegevoegd omdat wij zelf thuis best wel gek op vlees zijn. Verdeel nu eerst de witte bonen in tomatensaus over het vlees en daarna de salsa. Nu nog even afmaken met een flinke laag kaas, persoonlijk vind ik  80 g te weinig…

Nu kan het gerecht de oven in voor 15 minuutjes. Je kan het eten met een beetje zure room erbij.

Simpel gerecht, snel klaar en super lekker!

Favorite

No Comments

Leave a Reply